Hirdetés

Ekkor kapjuk meg a The Callisto Protocol régóta ígért sztori DLC-jét

|

Még több titkot tárhatunk majd fel a borzalmakkal teli börtön mélyén.

Hirdetés

Meglehetősen vegyes kritikákat kapott a még tavaly decemberben megjelenő The Callisto Protocol, amit a legendás Dead Space sorozatot is megalkotó Glen Schofield hozott tető alá az újonnan alapított stúdiójával karöltve. A megjelenéssel egy időben már elérhetővé tették a játékhoz külön megvásárolható season passt, amely a különböző kozmetikai kiegészítőkön és extra fegyvereken kívül egy később megjelenő, a sztorit kibővítő DLC-t is beígért a rettegésre vágyó rajongóknak.

A megjelenésről azonban nem sokat tudtunk, egészen eddig.

Hirdetés

A Striking Distance csapata ugyanis nemrégiben egy Twitter bejegyzésben jelentette be, hogy a 'Final Transmission' névre keresztelt fejezetet június 29-től játszhatják végig a season passt vásárlók. Ráadásul akik PlayStation konzolokon szerzik be az extra tartalmat, azok 48 órával korábban, már június 27-én indulhatnak neki  az újabb kalandnak.

A The Callisto Protocol egyébként sokat javult megjelenése óta, és Schofieldék valóban törődtek azzal, hogy a megjelenést követően is a lehető legjobb állapotba hozzák a játékot a javításokkal, azonban a legutóbbi információk alapján nagyon úgy néz ki, hogy még ennek ellenére is csak 2 millió példányt sikerült értékesíteni a játékból, ami igen távol áll a csapat és a kiadó által megcélzott 5 milliós darabszámtól.

Nektek bejött egyébként a játék, várjátok a sztori DLC-t?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)