Hirdetés

Ekkora a különbség a Mass Effect 1 újrakevert és eredeti változata között

|

A Legendary Edition bemutatója után a GameSpot egy kollégája nekiült az első résznek és újrajátszotta az egészet, hogy annak pillanatait a bemutatott jelenetek mellé tehesse.

Hirdetés

A Mass Effect: Legendary Edition egy mindent egybefoglaló, újrakevert verziója lesz a Mass Effect trilógiának. A sorozat mindhárom részében várhatóak kisebb-nagyobb módosítások, de a legnagyobb grafikai felújítást az első rész kapja majd. Erről láttuk a legtöbb videós és képes anyagot is, így volt mit az eredeti játék mellé rakni. A GameSpot az összehasonlíthatóság (és a móka) kedvéért újra is játszotta az egészet, és rögzítette azokat a jeleneteket, amiket a Legendary Edition verzióból láthattunk.

Hirdetés

Érdemes végignézni a lenti videót, ha tudni akarjátok, hogy mennyit változnak majd a fények, árnyékok és textúrák az új kiadásban.

Néhol alig láthatók a különbségek, de még a legsemmitmondóbb képeken is erős világításbeli változtatásokat találunk. Érdekes lesz újrajátszani így az első részt, amikor a csomag megjelenik május 14-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)