Hirdetés

El se hisszük, megérkezett a Redfall frissítés, amire a játékosok vártak

|

Csak emlegetni kellett, és a semmiből beesett a konzolos performance módot és más fejlesztéseket hozó update.

Hirdetés

Megjelenésekor számtalan kritika érte az Arkane Austin kooperatív fókuszú shooterét, mivel annak dacára sem nézet ki jól, futott jól, vagy volt bugmentes, hogy az eredetileg tervezetthez képest majd' egy évet csúszott. Utólag valószínűleg a felelős döntéshozók is úgy gondolják, hogy kevesebb presztízsveszteséggel járt volna egy újabb halasztás, de ami történt, megtörtént, visszacsinálni nem lehet.

Javítani azonban még lehetne a helyzeten és persze magán a játékon is, amire egyébként mind a Microsoft, mind a Bethesda ígéretet tett. A gond viszont az, hogy közel négy hónap telt el a legutóbbi frissítés óta, így mostanra jócskán megcsappant a játékosok bizalma és vele együtt az aktivitása is. A Steamen minden korábbinál lehangolóbb mélypontra ért a Redfall, ahonnan nagyon nehéz lesz visszakecmeregnie.

Hirdetés

Az első lépést most mindenesetre megtette a helyes irányba, ugyanis váratlanul megérkezett az Update 2, mely végre elérhetővé teszi Xbox Series X és Series S konzolokon a 60 fps-es teljesítménymódot, és egyúttal a PC-s változat stabilitásán is javít. Ennél persze jóval több tétel szerepel az orvosolt hibák listáján: a fejlesztők sok egyéb mellett kezelésbe vették a vezérlés problémáit, és megnövelték az ellenfelek számát, akiket már lesből is elintézhetünk csendben és észrevétlenül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)