Hirdetés

Eladásra kínált 1.6 millió forintos Mario Gold figura

|

Valamivel kevesebb, mint 7000 dollárért aranyozott, gyémántokkal díszített Mario figurát vásárolhatunk magunknak.

Hirdetés

Előre leszögeznénk: semmilyen formában sem szeretnénk tudomásul venni, hogy jelen hírünkkel szintén lekéstünk a szerelmes szívek napjáról, valamint egyáltalán nem tartozunk magyarázattal ajánlatunkat illetően ebben a szorongató gazdasági helyzetben. Végtére 6.999 dollárt bárki röhögve kiráz kabátzsebéből, főként ha egy aranyba öltöztetett Mario figuráról beszélünk. Az eBay rendszerén került meghirdetésre a képen látható meglehetősen unszimpatikus Mario utánzat, melynek testét 10 karátos arany és színes gyémántok borítják. A floridai illetőségi eladó állítása szerint üzleti ára meghaladja a 11.000 dollárt, azonban engedékenységének köszönhetően „csak" 6999 dolcsiért vesztegeti. Megeshet, azért az alacsony eladási ár, mivel vér tapad a Mario korábbi tulajához: emberünk asszonykája nem bírt ellenállni a kísértésnek kipattintott szeméből néhány értékes drágakövet.

mario_gold.jpg
 
mario_gold2.jpg
 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)