Hirdetés

Eladó a Terminator

|

Új gazdára vár a Terminator franchise a Los Angeles Times szerint.

Hirdetés

A Derek Anderson és Victor Kubicek vevőt keres a két évvel ezelőtt 25 millió dollárért megvásárolt jogokra. A páros, mely a Terminator: Megváltás producereként is ténykedett vélhetően azért kényszerül erre a lépésre, mert több, általuk birtokolt vállalat a csőd szélére sodródott.



A Halcyon Holding Group, amelyen keresztül megszerezték a szóban forgó franchise mellett Philip K. Dick regényeinek jogait, a közelmúltban kérte fel az FTI Capital Advisors tanácsadó irodát, hogy dolgozzon ki alternatívákat csőd esetére.
Egyelőre tehát a Terminator: Megváltás, valamint annak játékos feldolgozása, a Terminator: Salvation nem kap folytatást, annak ellenére, hogy a filmet rendező McG, valamint a John Connort alakító Christian Bale lelkesen tervezgette az ötödik felvonást. Az igazat megvallva sem a film, sem a játék nem hozta a produkálta a befektetők által elvárt bevételt.



Érdekességként elárulhatom, hogy a franchise meglehetősen gyakran cserélt gazdát. A Terminator 1984-es bemutatója idején a Hemdale Film Corp., a filmet gyártó produkciós cég a jogok felét birtokolta, a másik ötven százalékot James Cameron producertársának, és későbbi feleségének, Gale Anne Hurd-nek adta el kerek egy dollárárt. Az Andy Vajna és Mario Kassar által birtokolt Carolco Pictures 10 milló dollárért vette meg a Hemdale részesedését 1990-ben. Amikor a Carolco '97-ben becsődölt, úgy céget alapítottak C2 Pictures néven, majd 8 millióért megvásárolták Hurd 50 százalékát is, végül az egészet eladták az Anderson-Kubicek párosnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)