Hirdetés

Elbocsátások a Dead Rising 2 fejlesztőinél

|

A Dead Rising második részét és annak kiegészítőit készítő Capcom Vancouver csapatának elbocsátásoktól kell szenvednie.

Hirdetés

A korábban Blue Castle Games néven futó fejlesztőbrigádot a Capcom vásárolta fel, majd Capcom Vancouverre átkeresztelve készítették nekünk szorgosan a Dead Rising második fejezetét és a hozzá kapcsolódó kiegészítőket.

Sajnálatos hírről kell beszámolnunk, újabb leépítésekről van szó. A Capcom Vancouver köreiben tartott az anyacég átvizsgálást és a teljes csapat 7 százalékától, tehát 20 dolgozótól vált meg és helyükre új tehetségeket keresnek, akik tovább emelnék a csapat színvonalát. Az elbocsátásokra azért volt szükség a cég szerint, hogy továbbra is kiváló minőségben készíthessenek játékokat és ehhez minduntalan "vérfrissítés" kell, nagy tehetségekkel szeretnék bővíteni a vancouveri divíziót. Arról, hogy a szélnek eresztett munkatársak jövője hogy alakul majd, senki sem nyilatkozott, remélhetőleg továbbra is játékfejlesztéssel keresik kenyerüket valamely más stúdiónál.

A Capcom Vancouver korábban olyan játékokat szállított le, mint a Dead Rising 2 (továbbá annak kiegészítéseit), valamint a The Bigs-sorozat és a Major League Baseball Front Office Manager.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)