Hirdetés

Elbocsátások a Futuremark-nál

|

A patinás Futuremark szekere is döcögni kezdett.

Hirdetés

Az elemzők szerint a gazdasági válság már lecsengőben van, ám a kiadók, és a fejlesztők egyelőre nem nagyon veszik ezt észre. Szinte minden hétre jut egy hír, amely elbocsátásokról, esetleg bezárásról szól. A mostani áldozat a Futuremark, amit bizonyára mindenki ismer.

A cégről alapvetően a 3DMark jut eszbe mindenkinek, pedig csináltak egy nem is olyan rossz játékot is, Shattered Horizon néven. Az elbocsátások valószínűleg arra utalnak, hogy a Shattered Horizon nem fogyott olyan jól, mint remélték, vagy csak a szokásos karcsúsítás történt meg, ami elég bevett szokás a nagyobb projektek után. Hivatalosan egyelőre nem közölt semmit a Futuremark, a Shattered Horizon egyik fejlesztője köszönt el a játékosoktól, és megnyugtatott mindenki, hogy nincs gáz, a Shattered Horizon élni fog, csak ezután kevesebben dolgoznak rajta. A videót is ő küldi mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)