Hirdetés

Elden Ring, Call of Duty: Vanguard és Forza Horizon 5 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Felfedezünk egy új világot, átruccanunk Mexikóba, és megnyerjük a második világháborút. Már megint.

Hirdetés

Végre tényleg felpörgött a játékipar, pont úgy, ahogy az ünnepi szezonhoz közeledve illik neki, és úgy, ahogy azt a járványmentes években megszoktuk.

Egymást érik az izgalmasnál izgalmasabb megjelenések, de persze olykor kiderül, hogy nem minden arany, ami fénylik, és csak azért, mert és sorozat múltja dicső, a jelene korántsem biztos, hogy rózsás. Na de lássuk konkrétan, hogyan múlatja az időt a szerkesztőség!

Hirdetés

HP - Az új megjelenések bűvkörében egy kis Forza Horizon 5 és CoD is befigyel a hétvégi programba, de most az Alan Wake nosztalgia tölti ki minden szabad percemet, és próbálom a feleségemmel közösen végigélni a hányattatott sorsú író megpróbáltatásait. És még most is működik a recept, nem öregedett rosszul ez a játék szerencsére, de nagyon ráférne már egy teljes értékű folytatás.

mazur - Épp egy pitymallatba hajló Zombie Army 4 koopozáson vagyok túl, úgyhogy azt hiszem, a családi béke érdekében a hétvégén már nem nagyon fogok gép elé ülni. És hát valamikor a leandereket is be kell hordani a kertből.

Paca - Váltogatni fogom a Forza Horizon 5-öt, amiben maradt még néhány nem teljesített verseny, és a Call of Duty: Vanguardot, melybe még épp hogy csak bele tudtam kóstolni. Aztán persze ott van még minden más, amihez az októberi újdonságok mellett nem nyúltam, de ezek valószínűleg az ünnepekre maradnak.

Csirke - Annyit már elmondhatok, hogy jelenleg az Elden Ring early access tesztverziójában kaszabolok, de arra még várnotok kell egy kicsit, hogy mesélhessek is róla. Hamarosan érkezünk a részletes beszámolóval! 

Kaci - Annyi fantasztikus játék van, ami érdekel, de egyrészt megjelent a legújabb World of Warcaft patch, másrészt az úgynevezett barátaim megint feltelepítették a Dota 2-t, úgyhogy lehengerlő sztorik helyett marad nekem az asztalcsapkodás.

Zs - Egyetlen porcikám sem kívánja, hogy megint ráfüggjek egy játékra, de muszáj lesz kipróbálnom a Forza Horizon 5-öt, még ha a tesztek alapján az általam kevésbé kedvelt harmadik epizódhoz áll is közel a hangulata. Sejtésem szerint viszont jóval több időt szentelek majd az olvasásnak, mivel továbbra sem értem az előző héten elkezdett könyv végére.

Szada - Pörög tovább a Prey végigjátszásom, amit valószínűleg meg fog szakítani a Game Passba újonnan bekerült The Riftbreaker. Bázisépítős móka akció-RPG elemekkel? Ne is mondjatok többet, kell! Ráadásul a Forza Horizon 5 is jön a megjelenés napján a szolgáltatásba. Oly sok a játszanivaló és oly kevés az idő!

Gucs - Nem hiszem, hogy mostanában visszatérek a WoW bármelyik változatához is. Ennek egyik oka, hogy sajna úgy tűnik, a Blizzardnak fontosabb az új tartalmak gyártásánál és a jobb történetírásnál az, hogy megtisztítson egy fantasy világot a régi, néha érthetetlen okokból bántónak tartott szövegektől, karakterektől, vagy éppen festményektől. Pont jókor jelent meg a New World, ami valóban nem tökéletes, és bőven van még hova fejlődnie, de a játékmenet és a minőségi tálalás egyelőre elég ahhoz, hogy élvezzem az új világot. A Steam szerint már több mint 60 órát pakoltam eddig az Amazon játékába, és a hétvégén is szeretnék némi időt szánni Aeternumra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Elkapott a League of Legends Arcane hype, szóval le fogok pörgetni pár rangsorolt meccset, megnézem a világbajnoki döntőt, teljes erővel szurkolok majd az EDG-nek, aztán vasárnap hajnalban felkelek a sorozat kezdetére, mert miért is ne cserélném be a pihenőidőmet a twitches premierért járó loot kapszulákra. Nagyon vicces lesz a hétfő ezután.

- Miután korai hozzáférésben megjelent a Darkest Dungeon II, eszembe jutott, hogy be kéne fejeznem az első részben elkezdett kampányom, de ehhez túl kéne jutnom az elég grindolós mid-game-en. 

Kivi - Nem igazán leszek otthon a hétvégén, a kis szabadidőt viszont biztos a Forza Horizon 5-tel fogom tölteni. Ha pedig belefér, néhány meccset lenyomok az NBA 2K22-ben.

MattMadzz - Távol vagyok a gépemtől és a konzoljaimtól is, így maximum egy kis Battlefield 1-et játszok majd GeForce Now-on keresztül. Legszívesebben az Age of Empires IV-es makrókat gyakorolnám, de ez a jövő hétre marad, ahogy a League of Legends climbolás és a FIFA 22 Weekend League kvalifikáció is.

Chava - Elkezdem a felkészülést a Sherlock Holmes Chapter One közelgő megjelenésére, mégpedig oly módon hogy végigszaladok a Frogwares szériáján a The Silver Earringtől a The Devil's Daughterig. Emellett újranézem a Cumberbatch-féle Sherlockot és Guy Ritchie filmjeit is, de a legfinomabb falatot, minden adaptáció közül a kedvencemet a végére hagyom. Az 1984-es sorozatra gondolok Jeremy Brettel a címszerepben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)