Hirdetés

Elder Scrolls V - 200 évvel az Oblivion után?

|

Rövid ideig érdekes dolgokról olvashatott az, aki korábban ellátogatott a Waterstone's könyvkereskedés honlapjára.

Hirdetés

Világszerte rajongók milliói várják, hogy végre hivatalosan is bejelentsék a következő Elder Scrolls játékot, legyen az MMO, vagy sem. Tény ugyan, hogy a Bethesda egy ideje a Fallout franchise kiterjesztésével, valamint teljes bekebelezésével, és az Interplay fejének víz alá nyomásával van elfoglalva, eszük ágában sincs jegelni a népszerű sorozatot. Attól sem kell tartani, hogy nem lenne kapacitás egy új részre, mivel a Fallout: New Vegas házon kívül, az Obsidian Entertainment műhelyében készül.



Az Elder Scrolls sorozat népszerűségére szolgáltat újabb bizonyítékot a tény, hogy november 27-én a Titan Books Ltd égisze alatt The Elder Scrolls: Infernal City címmel jelenik meg egy regényfolyam első kötete a főként Star Wars regényeket jegyző Greg Keyes tollából.
A már említett online áruház honlapján olvasható a regény szinopszisa, miszerint a sztori négy évtizeddel az Oblivion-krízis után játszódik, s Tamriel békéjét újabb veszély fenyegeti. Egy lebegő város, Umbriel bukkan fel a birodalom határain belül, árnyékában pedig emberek veszítik el életüket, majd térnek vissza a halálból.



Korábban azonban, mint azt a Kotaku is megemlíti, egy már eltávolított bejegyzésből az derült ki, hogy a regény részben az Elder Scrolls IV: Oblivion és az új játék eseménye között eltelt két évszázadot hivatott áthidalni.
Mit sug az ösztönötök, jön az Elder Scrolls V? Minek örülnétek inkább, MMO-nak, vagy offline RPG-nek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)