Hirdetés

Az Anthem producere szerint nem kell aggódni a BioWare sorsáért

|

Több rajongó is attól tart, hogy az Anthem közepes kritikáira hivatkozva az EA bezárhatja a BioWare kapuit, de a játék producere szerint nincs ok az aggodalomra.

Hirdetés

Aki már régóta követi a játékipar történéseit, annak valószínűleg nem jelent újdonságot, hogy az Electronic Arts hajlamos felvásárolni különféle fejlesztőcsapatokat, hogy aztán rögtön be is zárja őket, amikor már nem hozzák a várt sikert. Ennek tükrében sokan tartottak attól, hogy a felemásra sikerült Mass Effect: Andromedát követően az Anthem leszereplése már csak az utolsó szög lesz majd a stúdió koporsójában, de a fejlesztők szerint ez egyáltalán nem így van.

Hirdetés

Michael Gamble, a BioWare producere ennek kapcsán több aggódó üzenetet is kapott a Twitteren, igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy az EA nem fogja elkaszálni az Anthemet, aminek szerinte az is ékes bizonyítéka, hogy a srácok nemrég egy igen tartalmas roadmapet is közzétettek a játék jövőjéről.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az EA nem adja fel és mindenképp ad egy kis időt a játéknak, hogy kijavítsa a kezdeti hibákat, de persze kíváncsian várjuk, hogy hosszútávon mennyire tudja majd korrigálni a pályáját az Anthem. Egyébként nem ez lenne az első eset, hogy egy AAA játék vissza tud fordulni a szakadék szélén, hiszen korábban a Rainbow Six Siege és az első Destiny sem találták meg azonnal a közönségüket (utóbbi mondjuk azóta is küzd hibás döntésekkel és a rajongói kemény mag haragjával).

Szerintetek milyen sors vár az Anthemre? Meg lehet menteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)