Hirdetés

Electronic Arts DLC jár a Dr. Pepper üdítő mellé

|

Az árukapcsolás tipikus példáját valósította meg az Electronic Arts és a Dr. Pepper.

Hirdetés

Forrest Gump kedvenc üdítőitala nálunk ugyan nem kapható, de tengerentúli olvasóink bizonyára örömmel nyugtázzák, hogy amennyiben az 1885-ben alapított Dr. Pepper logójával ellátott üdítőitalt vásárolnak, akkor ajándékként több EA játékhoz is letölthetnek DLC-ket.



Ennek érdekében nem kell mást tenniük, mint megvásárolniuk az 500 millió érintett palack valamelyikét, s a kupakot lecsavarva a benne található kódot a http://www.drpepper.com/promotions/ oldalon az alant felsorolt DLC-k valamelyikére válthatják.



The Sims 3 - Vintage Vegas, Beach Party, Celebrity és Football témájú kiegészítők (retro autó, ajak formájú kanapé, stb.)
Spore: Tucatnyi cyborg testrész
Mass Effect 2 - Két sisak és egy vizor
Battlefield Heroes - Négy egyedi öltözet
Battlefield: Bad Company 2 - Négy fejlesztés (pl.: Special Activities soldier álcahálója és modosított fegyvere), új kitüntetések, továbbá egy új achievement.

A támogatott játékok listája az év során még bővülni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)