Hirdetés

Az EA szerint nem mostanában fognak eltűnni az optikai meghajtós konzolok

|

A stúdió egyik fejese úgy gondolja, hogy még sokáig fogunk lemezeket pakolgatni a konzolokba.

Hirdetés

Nem olyan rég a Take-Two elnöke azt nyilatkozta, hogy a jövőben digitális lesz a játékipar, és már nem fogunk dobozos játékokkal szöszölni, de úgy tűnik, nem mindenki osztja a véleményét.

Hirdetés

Az Electronic Arts pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen egy konferencián beszélt arról, hogy szerinte még sokáig jelen lesznek az optikai meghajtóval felszerelt konzolok. Viszont azt is hozzátette, hogy a vásárlók döntik el, melyik számukra a legegyszerűbb módja a vásárlásnak, így pedig előfordulhat, hogy inkább megveszik digitálisan a játékot, mintsem dobozosan egy üzletből.

Jorgensen szerint az előtöltés is a digitális vásárlás egyik nagy előnye, és amíg konzolon 30% körüli a letöltések aránya az EA játékai esetében, addig PC-n már 80-90%.

Nektek hiányozna az optikai meghajtó a konzolból, ha esetleg eltűnne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)