Hirdetés

Electronic Arts: Maradnak az ingyenes demók, de jönnek a megjelenés előtti tartalmak.

|

Az EA határozottan tagadja a közelmúltban felröppent pletykákat, miszerint fizetőssé szeretné tenni a demókat.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt még Michael Pachter játékpiaci elemző is lázba jött a fizetős demók gondolatától.



A gyakran idézett úriember olyan, a teljes játék szerves részét képező megjelenés előtti DLC-ket, prológusként szolgáló fejezeteket vizionált, melyekért fizetnünk kellene. Az olvasóink körében komoly felháborodást kiváltó pletyka forrása Nick Earl, a Visceral Games üzletvezetője volt, aki állította, hogy az ingyenes demók mellett hamarosan megjelennek a több órás játékidővel bíró fizetős próbaverziók is.



Nos kérem, az Electronic Arts képviselője a (sajnos már csak előfizetők számára hozzáférhető) gamesindustry.biz munkatársának elárulta, hogy eszük ágában sincs felszámolni az ingyenes próbaverziókat. Amin ők dolgoznak az egyes jövőbeli kiemelt projektek megjelenés előtti, alatti és utáni terméktámogatása DLC-k formájában. Úgy tűnik, Pachter úr rátapintott a lényegre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)