Hirdetés

Electronic Arts - idén nem lesz Amerika legrosszabb vállalata

|

Megszakadt a kétéves sorozat, az EA már az első körben kiesett a The Consumerist szavazásából. Gratulálunk, Time Warner Cable.

Hirdetés

Az Electronic Arts megint az esélyesek között indult a Worst Company in America szavazáson, miután 2012-ben és 2013-ban megnyerte a címet.

Most viszont már az első körön sem jutott túl. A Time Warner Cable nemcsak hogy kiütötte a csúcstartót, de mindezt már az első körben sikerült megtennie. Tavaly a Mass Effect 3 és a SimCity körülötti botrány verte ki a biztosítékot a fogyasztóknál, de úgy látszik, hogy a Battlefield 4-es problémákat már nem érezték ennyire súlyosnak.

 

A The Consumerist elmondta, hogy az EA csak épphogy menekült meg és ez volt a legszorosabb küzdelem 2011 óta, amikor a BP alig 1 százalékkal verte meg a Bank of America-t. 

A McDonald's, a Bank of America, az Abercrombie & Fitch és az American Airlines is bent van a következő körben, de a játékkiadók közül egy sem pályázhat már a nem túl megtisztelő címre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)