Hirdetés

Elefántot vásárolt a THQ

|

Az alkalmi játékosok felé nyitó cég szőröstül-bőröstül bekebelezte a témában otthonosan mozgó Elephant Entertainmentet.

Hirdetés

A THQ több, mint 20 casual és online játékot szeretne különböző platformokon piacra dobni, lehetőleg még idén. A termékek mind az újonnan megvásárolt Elephant Entertainment (War Rock, Sword of the New World: Granado Espada, Kudos, Cake Mania, Dream Day Wedding, Dream Day Honeymoon) logója alatt jelennek meg. Az Elephant eddigi vezetője Wim Stocks továbbra is a helyén marad, ám a jövőben a THQ ValuSoft casual játékdivízió elnökének, Doug Clemmer-nek tartozik elszámolással. Ezzel egyidőben megállapodást kötöttek az Oberon Media-val, mely vállalat szintén casual játékok multiplatform fejlesztésében érdekelt. A továbbiakban a THQ adja ki az Oberon olyan sikeres franchise-ain, mint a Dream Day online alapuló címeket is, hovatovább az Oberon égisze alatt sikerült rátenniük kezüket a főként hölgyeket megcélzó James Patterson's Women's Murder Club: Death in Scarlet online-ra is. Tekintve, hogy tavaly mintegy 2.25 milliárd dollárt termelt a casual piac, nem csoda, hogy a THQ nagyobb szeletet óhajt a tortából.

Cake Mania

cake.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)