Hirdetés

Elemzők szerint a Diablo III-ból 3.5 millió darabot adnak el 2012-ben

|

Közeleg a nagy nap, egyre több iparági jósnő, akarom mondani elemző nyilatkozik a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A legtöbbször olyanokat mondanak, amit mindenki pontosan tud, de azért szajkózzák. Mi meg átvesszük bölcs kijelentéseiket és közzétesszük. Hátha okosodunk tőlük. Vagy nem. Lássuk mit is mondanak most a Diablo III-ról.

A Blizzard május kilencedikén teszi közzé majd az első negyedéves eredményét, ez meg a borítékolható Diablo III siker várhatóan jótékony hatással lesz az Activision-Blizzard részvények árfolyamára, illetve Bobby Kotick vérnyomására. Az elemzők szerint a teljes életciklusban eladnak majd 4 millió darabot, ebből 3.5 millió fog elmenni 2012-ben. Azért ez nem annyira rossz eredmény. Vegyük figyelembe, hogy az idén elméletileg jönnek a pandák és várható még egy Starcraft II kiegészítő csomag is. Akinek van pénze az most vásároljon be be Activision részvényből, mert bár nem vagyok iparági elemző, de azért megjósolom, hogy felmennek idén a részvényárfolyamok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)