Hirdetés

Elemzők szerint az EA csak süketel

|

Piaci elemzők szerint John Riccitiello csúnyán mellébeszél a Take Two felvásárlásával kapcsolatos nyilatkozataiban.

Hirdetés

Riccitiello korábban kijelentette, hogy ők egy fehér lovon érkező lovagot testesítenek meg a Rockstar számára, akiknek pont erre a felvásárlásra van szükségük. Mike Hickey ipari elemző szerint azonban ez az állítás teljes marhaság ("bullsh*t", szép angolosan megfogalmazva): a Rockstar vidáman élne az Electronic Arts nélkül is, és egy ilyen kijelentés hatalmas tiszteletlenség mind a fejlesztőkkel, mind a Take Two új menedzsmentjével szemben. Kollégája, Michael Pachter ezt azzal egészítette ki, hogy Riccitiello valószínűleg nincs igazán tisztában azzal, hogy mit beszél. A "megmentő lovag" ugyanis általában egy bajban lévő hölgyet ment meg egy rivális udvarlótól, míg jelen esetben egyáltalán nem ez a helyzet.

knight.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)