Hirdetés

Elérhető a Bulletstorm Gun Sonata DLC PC-n is

|

Folytatódjon hát a művészien kreatív trancsírozás.

Hirdetés

A konozokra már április közepe óta létező Bulletstorm DLC elérte végre a PC-s tábort is, 9.99 dolláros áron, melynek kicsöngetése után kapunk három új térképet az Anarchy módhoz, melyek segítségével Stygia csatornáiban, az elhagyott Elysium Hotelben, illetve Villa nyitott terepein próbálhatjuk meg negyedmagunkkal visszaverni a ránk támadó és vérünkre áhítozó mutánsok hullámait.

A DLC tartalmaz még két új Echo mód térképet, Crash Site és Guns of Stygia névvel, melyek teljesen új kihívásokat tartalmaznak annak érdekében, hogy a ranglista csúcsára kerülhessünk.

Innentől kezdve tehát újult erővel fröcsöghet a vér és ontódhatnak (ó, ez a szó) a belek, mindenki őszinte örömére. Aki esetleg nem ismerné az alapjátékot, mely két kiugrott elitkatona sztoriját meséli el, akiket szépen csőbe húztak, és ezért nagyon bepöccentek, annak bővebb információért javaslom felütni a februári GS-t, melyben Chavalier kolléga rutinos boncmester módjára ismerteti a Bulletstorm minden előnyét és hátrányát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)