Hirdetés

Elérhető a Grounded demója, de nem mindenki próbálhatja ki az Obsidian új játékát

|

Komoly megkötésekkel szembesülnek azok, akik ki akarják próbálni a Groundedet. Xbox One-on különösen sok akadályba ütközik a dolog.

Hirdetés

Kilenc milliméteresre zsugorodott tinédzsereket fogunk irányítani az Obsidian Entertainment új játékában, a következő pár napban pedig ti is ránézhettek majd arra, milyen is a toronymagas fűszálak között kalandozni az ifjakkal. Nem árt sietni, ugyanis a Grounded demója csak június 22-ig lesz elérhető. Az xboxos játékosoknak pedig egy "picivel" bonyolultabb lesz elérni a próbaverziót, mint a steames pajtásoknak. 

Hirdetés

Xbox One-on ugyanis csak az Xbox Insider regisztrált játékosai közül kapják meg páran a demót (tehát még közülük sem mindenki). Ha ezen a platformon szeretnétek elvinni egy próbakörre a játékot, akkor mindenképp nézzetek rá az Xbox Insider Hubra, itt fogjátok meglátni, ha ti is a kiválasztottak közé kerültetek. PC-n ennél sokkal egyszerűbb a dolog: a Steam Summer Game Festival részeként gyakorlatilag bárki bezsákolhatja a Grounded steames demóját. Maga a demó összesen 30 percen át futtatható, de akárhányszor újra lehet indítani. 

Fontos megjegyezni, hogy a végleges játék az egyjátékos mód mellett kooperatív lehetőségeket is tartalmaz majd, de ezeket nem lesz lehetőség a demóban kipróbálni. A Grounded július 28-án jelenik meg az Xbox Game Preview, illetve az Xbox Game Pass keretein belül, valamint Steam Early Access formájában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)