Hirdetés

Elérhető a Mini Ninjas demó

|

Az IO Interactive, az ígéreteknek megfelelően, elérhetővé tette a Mini Ninjas demót.

Hirdetés

Az IO Interactive belefásult már a kopasz bérgyilkos kalandjaiba. Vagy mégsem? A lényeg, hogy legújabb játékuk  - Mini Ninjas - főszereplője egy aprócska ninja, aki bár tud lopakodni, de inkább kaszabol, vagy varázsol. Az eddigi infók alapján jófajta játéknak van demója, amivel ellehetünk a szeptember 11-i megjelenésig.

Aki tehát nem bízik az mostanában nagyon is divatos marketing dumákban, és szeretne meggyőződni arról, vajon jobban tették volna-e az IO arcok, ha maradnak a kaptafánál, vagy sikerült nekik valami maradandót alkotni, az esély adott. PC-sek szaladjanak a hivatalos honlapra, Xbox 360 tulajok loholjanak a Live-ra, a PSN-re viszont csak holnap kerül fel a stuff.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)