Hirdetés

Elérhető a Resident Evil Lost in Nightmares DLC

|

A PlayStation 3 tulajoknak egy napig mér várniuk kell, de a boxos brigád már töltheti a DLC-t.

Hirdetés

Chris koma újabb vérgőzös kalandjait töltheti le minden Xbox 360 tulaj, aki rendelkezik a Resident Evil 5 című csodával, és nem is bannolták. A DLC 400 MS pontba fáj, és elméletileg holnap érkezik a PSN-re is.

A következő DLC - Desperate Escape - amelyben a kis szöszi Jill, és a szimpi Josh szerepében menekülhetünk március 3-án érkezik. Persze aki utálja a DLC témát megveheti az egészet dobozban is március 12-én. A Resident Evil 5 Gold Edition természetesen tartalmazza az alapjátékot is, szóval ez inkább azoknak biznisz, akik eddig valamiért nem vették meg a stuffot. PC-s verzióról sajna továbbra sincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)