Hirdetés

Élesedett a Battlefield V utolsó nagy frissítése

|

Két pofás térkép, és egy rakat új fegyver jött az epizód pályafutását lezáró bővítménnyel.

Hirdetés

Megjött a Battlefield V nyári update-je, ami egy komolyabb, 9,75 gigás csomag, ami részben annak köszönhető, hogy ez az utolsó nagy tartalmi frissítés. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: új csataterek, fegyverek, kütyük, gránátok és járművek. A két új pálya az Al Marj Encampment és a Provence átdolgozott változata. Mindkettőt élmény lesz bejárni és kiismerni, amíg le nem puffant az ellen, de az ilyesmin kár fennakadni egy többszereplős lövöldében.

Hirdetés

A Provence új verziója az alapváltozat 64-fősre bővített kiadása, ami így már kiterjed a francia város külső részeire és az azt övező termőföldekre is. Ennek köszönhetően hiába ismerjük már a térképet úgy, akár a saját tenyerünket, ismét lesz mit felfedezni rajta.

A Battlefield V fejlesztői innentől karbantartó módra váltanak. Számíthatunk még hibajavításokra, balansz megoldásokra, de tartalom tekintetében a DICE végzett a háborús lövöldével, erőforrásait az újabb részre fókuszálja. Szerintetek mi lesz a következő lépés a Battlefield sorozat számára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)