Hirdetés

Életet mentett a GTA IV!

|

Egy öt tagú család középső csemetéje a GTA IV-ben látottakra emlékezve mentette meg családja többi tagját...

Hirdetés

A sok-sok negatív vélemény és kritika után örömteli érzés egy olyan GTA IV bulvárhírt is megosztani Veletek, melyben nem a gyilkosság vagy a rablás szót kell használnunk.

gtaiv26.jpg

Mostani történetünk főhőse egy 11 éves kislány, Audrey Plique, aki két testvérével és szüleivel súlyos autóbalesetet szenvedett a minap. A család rokonlátogatást tervezett Diamonban, azonban Jeep Grand Cherokee-juk lecsúszott az útról és többszöri bukfencet követően állt csak meg a járgány. A szülők enyhe kábult állapotban, magatehetetlenül semmit se tudtak tenni, azonban a kis Audrey lélekjelenlétének köszönhetően megmenekült az egész család. A kislány a kitört hátsóablakon kimászva tudott segítséget nyújtani szüleinek, majd testvéreinek.

A nagyobbik testvér, Norris a következőt nyilatkozta:

"Ismeri és játszott is a Grand Theft Auto-val és ott látta, hogy amikor az autó felborul, akkor felrobban.. Tudta, hogy hasonló történhet velünk."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)