Hirdetés

Életjel: Live az E3-ról...

|

Hello mindenkinek! Gyu es ZeroCool ügynökök jelentkeznek élőben az E3 játékkiállításról. Sajnos nincs ékezet a Mac gépünkön, de ezt TRf ügynök abszolválta. Helyi idő szerint 13:22 van. Helyzetünk kevésbé rózsás, mint gondoltuk. A Show-n kiállított alkotások igen nagy része konzol. Elő-előbukkannak ugyan a PC-s progik is, de az igazán nagy dolgokat eltitkolják a jó nép elől (hamarosan mi is elindulunk, hogy megszemléljük a titkosabb dolgokat :D). Amint tudunk, küldünk nektek képeket és anyagokat is a helyszinről, de el sem tudnátok képzelni, mennyire nehéz hozzájutni egy szabad géphez. Sajnálattal tapasztaltuk azt is, hogy a kiállításon elég kevés babe szaladgál. Akikkel találkozunk, termeszetesen lekapjuk (le?-TRf), hogy egy újabb GS Babes szekcióban megszemlélhessétek mind. Egyelőre ennyit a helyszínről. Hamarosan újra jelentkezünk.

GY es Z ügynökök...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)