Hirdetés

Életjelt adott az Elden Ringről a FromSoftware

|

A játékról egyelőre mélyen hallgat a stúdió, de most hírt adtak a rajongóknak arról, hogy a kaland továbbra is készül.

Hirdetés

Akik arra vártak, hogy az Elden Ring még idén megjelenik, azok valószínűleg már felhagytak minden reménnyel, hiszen a FromSoftware mélységesen hallgat a George R. R. Martin által kidolgozott világban játszódó címről.

A jelek szerint a stúdió is érzi, hogy a rajongóknak valamilyen jelt kell adniuk, hogy a projekt egyáltalán még létezik-e, így most a Twitteren tettek róla említést.

Hirdetés

A fejlesztők egy frissítést adtak ki a Sekiro: Shadows Die Twice-hoz, amiről a közösségi platformon tettek említést, és buzdították a játékosokat, hogy élvezzék az újonnan bekerült tartalmakat. Később erre a bejegyzésre válaszolva egy képet osztottak meg az Elden Ring korábban közzétett előzeteséből, és egy pár sort is írtak a játékról:

"Emellett nagyra értékeljük a következő dark fantasy akció-kalandjátékunk, az Elden Ring irányába érkező lelkesedést és támogatást. Reméljük már várjátok."

Persze ettől nem lettünk okosabbak, de legalább tudjuk, hogy továbbra is készül a játék és a stúdió nem feledkezett meg róla. Reménykedünk, hogy a kaland említéáse azt is jelenti, hogy hamarosan hírt adnak az alkotók a megjelenésről, vagy legalább láthatunk valami újat cím kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)