Hirdetés

Elhalasztották a Chivalry 2 megjelenését, de jött egy jó hír is

|

Úgy tűnik, hogy idén már nem jelenik meg a Torn Banner Studios alkotása.

Hirdetés

Elég ambiciózus tervei vannak a Torn Banner Studios csapatának a Chivalry 2-t illetően, ami így várhatóan jóval brutálisabb összecsapásokat kínál majd, mint 2012-ben megjelent elődje. Elméletileg még idén fejest ugorhattunk volna a középkori csatákba, ám a fejlesztők nemrég rossz hírt közöltek a rajongókkal.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy csúszik a Chivalry 2 megjelenése, ráadásul nem is keveset, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi tervek szerint már csak jövőre fogjuk megkapni a játékot. Persze azért van jó oldala is a dolognak, mivel az extra fejlesztési idő segíthet a csapatnak megvalósítani a kitűzött célokat, és a játék további csiszolása mellett olyan tartalmakat is bepakolhatnak, amelyek eredetileg csak a megjelenés után érkeztek volna.

Sajnos így a nyárra tervezett bétát is el kellett halasztani, ugyanakkor a csúszás miatt párhuzamosan jelenhet meg a Chivalry 2 PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One és Xbox Series X-re, így elvileg mindenki egyszerre szállhat majd be a mókába.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)