Hirdetés

Elhalasztották a The Witcher remake-ért felelős stúdió legújabb játékát

|

Azért nagyon nem kell megijedni, a The Thaumaturge elvileg már teljesen kész van, nem emiatt döntöttek a csúsztatás mellett.

Hirdetés

Még tavaly márciusban értesültünk arról, hogy a The Witcher Remake csapata, a Fool's Theory, egy új, modern játékon dolgozik, méghozzá egy izometrikus RPG-n, amiben természetfeletti csavarral színesítették a dolgokat. Nem sokkal ezután rövid bepillantást kaptunk a The Thaumaturge névre keresztelt alkotás játékmenetébe is, ami pont elég volt arra, hogy felkeltse az érdeklődésünket.

Később aztán a megjelenési dátumot is megismertük, február 20-ára tűzték ki rajtot, de a csapat váratlanul visszavonulót fújt.

Hirdetés

Nem kell azonban megijedni, a fejlesztők az ehhez kapcsolódó Twitter/X bejegyzésükben elmondták, a játék elkészült, ám mivel már így is piszok zsúfolt a február, azt találták a legjobb döntésnek, ha valamivel később, egészen pontosan március 4-én jelentetik meg a The Thaumaturge-öt.

Érthető a döntés, elvégre csak februárban kaptunk már egy Suicide Squad: Kill the Justice League-et, elrajtolt a Foamstars, rengetegen pörgetik a nemrégiben megjelent Helldivers 2-t, no meg a mai nappal a Banishers: Ghosts of New Edenbe is belevághatnak az érdeklődök.

Ha ez nem lenne elég, rengeteg megjelenés jutott a hónap második felére is: Skull and Bones, Nightingale, Brothers: A Tale of Two Sons Remake, no meg persze a Final Fantasy 7 Rebirth is még ebben a hónapban esedékes. Ezek árnyékában minden bizonnyal hamar feledésbe merült volna a The Thaumaturge, úgyhogy remélhetőleg március elején már nyugodtabb körülmények között keresheti a játékosok kegyeit PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokon, illetve természetesen PC-n.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)