Hirdetés

Elhalasztottak egy ígéretes soulslike játékot, ami a Game Passbe is bekerült volna

|

A fejlesztőknek több időre van szükségük, ezért nem tartható az eredetileg 2023-ra tervezett megjelenés.

Hirdetés

Alighogy lement a nagy nyári játékbemutatók első hulláma (ne feledjük, hogy augusztusban is lesz még egy s más, például a gamescom és a THQ Nordic Showcase), máris megkezdődött a kiszorítósdi. A piac szereplői árgus szemmel fésülik át a naptárat olyan időpontok után keresve, amelyek megfelelnek az igényeiknek, ugyanakkor nem kell attól tartaniuk, hogy az ugyanarra a célközönségre lövő riválisok elhappolják előlük a vásárlókat.

Ilyenkor kétségtelenül előnyt élveznek a bejáratott franchise-ok, miként azok a címek is, amelyek mögött egy nagy kiadó, esetleg valamely konzolgyártó áll. Most például október közepe tűnik a leggyilkosabbnak, amikor is 15 nap leforgása alatt jelenik meg a Forza Motorsport, az Assassin's Creed Mirage, a Lords of the Fallen, az Alan Wake 2, a Marvel's Spider-Man 2, a Cities Skylines II és az Alone in the Dark. Ráadásul ezek csak az adott időszak kiemelt címei.

Hirdetés

Ilyen helyzetben senki sem róná fel az A44 Gamesnek, ha meghátrálna a túlerő láttán, a 2018-as Ashennel a soulslike-rajongók elismerését kivívó csapat azonban mással indokolta döntését. De ne legyünk rosszmájúak, inkább higgyük el, hogy a tavaszra tervezett Flintlock: The Siege of Dawnnak tényleg több időre van még szüksége a kemencében, mielőtt elnyerné azt a formát, amivel már a stúdió is elégedett. A fejlesztők Twitter-bejegyzése szerint az a cél, hogy valóban lenyűgöző és feledhetetlen alkotást nyújtsanak át a játékosoknak.

A Flintlock egyébként a soulslike címek azon ritka képviselői közé tartozik, amelyekben állítható a nehézség, legutóbb a Steelrising alkotói kedveztek hasonló opcióval a rutintalan és/vagy bizonytalan játékosoknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)