Hirdetés

Elhunyt a Red Dead Redemption 2 kutyája, Einstein

|

A Caint alakító kutyus 13 éves korában ment el, az egész Rockstar iroda gyászol.

Hirdetés

Einstein Barnes, a Red Dead Redemption 2 kutyusa elhunyt. A szomorú hírt maga Jason Barnes, az állatka gazdája és munkatársa közölte. Az időközben a Clockwork Revolutiont fejlesztő inXile Entertainmenthez igazolt animációs rendező megosztott egy történetet a kutyussal kapcsolatban, ami tökéletesen megmagyarázta, hogy miért is gyászol épp a teljes Rockstar.

Az egész akkor kezdődött, amikor Barnes elhozta az eredetileg Herónak nevezett kutyát egy menhelyről. A Cowboy Bebop és a Vissza a jövőbe rajongójaként azonban az újdonsült gazdi azonnal Einstenné nevezte át.

Hirdetés

A közös életük egy kicsit nehézkessé vált, amikor Barnes elkezdett dolgozni a Red Dead Redemption 2-n, és ezért San Diegóból a Rockstar New York-i irodájába került. Szerencsére odabent senki sem bánta, ha bevitte a kutyáját, sőt. Az egész csapat hamar megszerette az új, négylábú munkatársukat, akivel csak annyi volt a gond, hogy néha, amikor meglátta a csapat egy-egy tagját, akkor örömében bepisilt.

Einstein lett később az RDR2 kutyusának, Cainnek a mo-cap színésze is.

"Azzal kezdődött az egész, hogy a teszteléshez rápróbáltuk a mo-cap szerelést. Mivel a többi színész már jól ismerte őt, és egyébként is szolgálati kutyaként lett betanítva, könnyű volt dolgozni vele. Tökéletes volt a szerepre.

Minden felvételt tökéletesen megoldott, és még egy csomó, általános kutyamozgást is segített felvenni. Nagyrészt persze Cainre és az ő animációira koncentráltunk vele. Nagyon jó kutya volt. Elképesztő, hogy milyen ügyesen dolgozott, még a színészeket is meglepte."

A neve még a stáblistába is bekerült.

Barnes szerint Einstein könnyedén élhetett volna akár 20 éves koráig is, de ezt sajnos megakadályozta egy rosszindulatú daganat.

Reméljük, hogy bármelyik túlvilágra is került, ott rengeteg pocakvakarást és nasit kap majd az idők végezetéig.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)