Hirdetés

Elhunyt Michael Clarke Duncan színész és számos remek játék szinkronhangja

|

54 éves korában elhunyt Michael Clarke Duncan, akit az Armageddonban láthattunk először, majd a Halálsoronban alakított nagyot, de számos játék szinkronhangjaként is ismerhettük.

Hirdetés

2012. július 13-án szívinfarktussal került kórházba, és bár az intenzívről kiengedték, az egészségügyi intézmény területét már nem hagyhatta el. A halál tegnap érte utol, Los Angelesben. Játszott többek között az Armageddonban, a Halálsoronban (sokan azóta is John Coffeynak hívják), a Skorpiókirályban, a Sin Cityben, a Zöld Lámpásban és a From the Roughban is.

Ezen kívül 10 játékban működött közre szinkronhangként, így jellegzetes mély hangját hallhattuk a God of War Sagaban, a God of War II-ben, a God of War III-ban, a Saints Rowban, a The Suffering: Ties That Bindben, a Forgotten Realms: Demon Stoneban, a SOCOM II: U.S. Navy Sealsben, a Star Trek: Klingon Academyben, a Soldier of Fortuneben, és a Panic in the Parkban is.

Mindezek mellett animációs filmkehez is kölcsönadta tehetségét, például a Teen Titan, Spiderman: The Animated Series, Family Guy, Green Lantern: The Animated Series és a Loonatics Unleashed szereplői szólalnak meg a hangján. A filmek kedvelői és a játékosok egyaránt hiányolni fogják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)