Hirdetés

Elhunyt Patrick Swayze

|

Élete 57. évében elhunyt Patrick Swayze amerikai színész, a Dirty Dancing és a Ghost sztárja.

Hirdetés

Patrick Swayze két év után adta fel a gyógyíthatatlannak bizonyult rákkal vívott küzdelmet.



A színész 2008 januárja óta élt együtt hasnyálmirgy rákjával, ám csak idén tavasszal állt a hírrel a nyivánosság elé. Szóvivője szerint békésen távozott tegnap, családja körében töltve utolsó óráit.



Az 1952-ben, a texasi Houstonban született színésznek egészen az 1987-es Dirty Dancing bemutatójáig várnia kellett a nagy áttörésre, pedig azt megelőzően már több filmben is feltűnt, például John Milius feltámasztás elé néző Vörös hajnalában (Red Dawn) Charlie Sheen és más, akkor feltörekvő ifjú titánok oldalán. Jómagam a Puszta acél (Steel Down), valamint Az országúti diszkó (Road House) című filmek megtekintésekor találkoztam vele először, még a VHS-korszakban. A már említett Dirty Dancing mellett a Ghost, illetve a Holtpont (Point Break) című filmekben láthattuk.



Nyugodjék békében!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)