Hirdetés

Elhunyt rajongójáról emlékezne meg a Bethesda a The Elder Scrolls VI-ban

|

A vállalat bizakodó választ adott Twitteren a játékos partnerének megkeresésre.

Hirdetés

A Forbes információi alapján a tragikusan fiatalon, mindössze 24 évesen elhunyt Skyrim-rajongó Colton Meredith barátnője igyekszik felvenni a kapcsolatot a Bethesdával, hogy a következő The Elder Scrolls játékban valamilyen formában megemlékezzenek Coltról.

Hirdetés

Colton a Skyrimen kívül szinte nem is játszott mással, és halála előtti utolsó Facebook-bejegyzése is arról szólt, hogy bármint megadna, csak hogy a Skyrim világában lehessen. Barátnője ezt is megosztotta a Bethesdával, és reménykedett benne, hogy sikerrel járhat.

A kiadó néhány nap múlva reagált, és személyes üzenetben kereste meg a lányt, miszerint igyekszik valamilyen játékbeli elemmel megemlékezni Coltonról, de egyelőre semmi biztosat nem tud ígérni.

A 2018-ban bejelentett The Elder Scrolls VI-ról egyelőre nem sokat tudni, vélhetően még hosszú éveket kell várni a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)