Hirdetés

Elhunyt William Morgan Sheppard, a Civilization 5 narrátora

|

Nélküle kevesebbek lettek volna többek között a Medal of Honor játékok is.

Hirdetés

86 éves korában elhunyt William Morgan Sheppard brit színész és szinkronszínész, aki pályája során több mint 180 filmben és sorozatban szerepelt, de videojátékokban is hallhattuk őt. 

Hirdetés

Bár a Star Trek szériák és filmek tekinthetőek a legismertebb szerepeinek, Sheppard volt például a Civilization 5 narrátora is, amelyben - a Reddit felhasználóinak megemlékezése szerint - egyszerre volt a hangja megnyugtató és erőteljes, a több tízórányi játékórák során beleégett a játékosok emlékezetébe. A színészt hallhattuk Hargrove ezredesként a Medal of Honor címben is, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-ben, az Afro Samuraiban vagy éppen az Escape from Monkey Islandben. 

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)