Hirdetés

Ingyen Duke Nukem 3D-vel indul a GoG karácsonya

|

Öreg játék, nem vén játék, tartja a mondás, ugye. Aki szereti a klasszikusokat, kattanjon sebesen a GoG-ra, ajándék is várja, nem csak akciók.

Hirdetés

A Steam vásárokat bizonyára jól ismeri már minden valamire való gamer. Nos az utóbbi időben a GoG.com is hasonlóan szuper akciókkal várja a leendő vásárlókat, és így karácsony táján csak természetes, hogy valami extrával is kedveskedjenek. Jelen esetben a Duke Nukem 3D: Atomic Edition-t kapjuk ajándékba, de siessünk, mert csak péntek délutánig szól az ajánlat.

Duke mellett akad azért még más szemügyre vételezni való. Például a Bullfrog csomag, amelyben olyan pompás játékok találhatóak, mint a Populous 1-2, vagy a Syndicate. Szerepjátékosoknak ott az Icewind Dale, a Witcher, a Neverwinter Nights, stratégáknak pedig a Master of Orion. Aki ezeket bespájzolja, simán kihúzza a hideg téli hónapokat, hiszen eme klasszikusok még nem a manapság divatos néhány órás játékmenettel vakítanak. No, katt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)