Hirdetés

Elindult a Macworld Hungary!

|

Az IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft. büszkén mutatja be a hazai Macworld-öt!

Hirdetés

A Web4-es blogok között szép számmal találunk olyanokat, melyeken meglátszódik az igyekezet és szakértelem.



Az egyik ilyen blog az iWorld, ami 2010. április közepén kezdte meg működését és az Apple termékekre specializálódott. Kevesebb, mint egy évvel indulása után újabb mérföldkőhöz érkezett a csapat: a hazai IDG Lapkiadó Kft. – amely olyan nagy nevek mögött áll, mint a Computerworld, PC World, és GameStar – felfigyelt rájuk, és a komoly nemzetközi hagyományokkal rendelkező Macworld oldalak mellé emelte. Ennek köszönhetően az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Németország, Olaszország, Spanyolország, Svédország, Törökország, Indonézia és Hollandia után Magyarországnak is megvan a saját tematikus Apple weboldala!

A Macworld az elmúlt napokban szépült-bővült, így megújult külsővel, és még tartalmasabb belsővel várja kedves olvasóit. Tegnaptól pedig hivatalosan is belépett a nemzetközi társak közé, így innen számíthatjuk egy új korszak kezdetét, ami reméljük még több sikert és elismerést hoz hazánk fiainak.

Stílusos kinézet, stílusos cikkek és nem utolsó sorban hozzáértő szerkesztők jellemzik az oldalt. Ahogy eddig, úgy a továbbiakban is számíthatunk a legfrissebb hírekre az Apple világából, alkalmazások és eszközök alapos tesztelésére, sőt, immár nyereményjátékokra is. Szép volt srácok, csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)