Hirdetés

Elindult a Mafia2.hu csatorna!

|

A Mafia2.hu-s kollégák sem ülnek nyugodtan a babérjaikon! A napokban kezdte meg adását a tv.gamestar.hu-n a Mafia2.hu csatorna.

Hirdetés

A Mafia 2 jövő évre tolt megjelenése nem szegte kedvét a játék rajongóinak, sőt. Olyannyira nem, hogy a közös GameStar-Mafia2.hu kooperáció eredményeként a GSTV oldalán hivatalosan is megkezdte adását a Mafia2.hu csatorna.

A jövő évre tolt, s egyre közeledő megjelenés okán, záros határidőn belül garantáltan elárasztanak majd bennünket e nem gyerekfejnek teremtett cseh remek videói és másegyéb anyagai. Ennek az áradatnak elébe menve örömmel jelentjük, hogy védműveink stabilak, s az új Mafia2.hu csatornának köszönhetően nincs az a videómennyiség, amivel közös erővel ne tudnánk megbirkózni. A Mafia 2 első fecskéi már meg is érkeztek, s külön öröm, hogy az eddig feltöltött összes videó magyar felirattal büszkélkedhet, a külföldiül nem igazán tudó nézőink kedvéért. Itt vagy még? Egy kis ízelítő:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)