Hirdetés

Elindult a PlayStation Store ünnepi leárazása, több idei címet is olcsóbban vehetünk meg

|

Erősen ünnepi hangulatba kerültünk a PS leárazások láttán.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve, kihasználva az ünnepi időszakot és az ehhez kapcsolódó megnövekedett vásárlási hajlamot, mindenki megtartja a maga karácsonyi kiárusítását, ahol néha egészen ígéretes ajánlatokba is belefuthatunk. Például az Xbox "Visszaszámlálási akciójának" a keretein belül per pillanat több mint 1400 címre csaphatunk le olcsóbban, de az Epic Games Store ingyenes játékait is érdemes lesz szemmel tartani a az elkövetkezendő napokban.

Idő kérdése volt csak, míg a kékek is előállnak a saját akciójukkal, amire nem is kellett olyan sokat várnunk, hiszen a minap hivatalosan is elstartolt a PlayStation Store ünnepi leárazása, melynek során a leakciózott címek között rengeteg idei megjelenés is helyett kapott, amiket olykor akár 50-60%-kal olcsóbban is behúzhatunk. Ráadásul több kiemelkedő alkotás is szerepel ezek között, így érdemes lehet vetned neked is egy pillantást a felhozatalra.

Hirdetés

Az alábbiakban összeszedtük a legjobb ajánlatokat, de persze ezeken felül is érdemes lehet még körbenézni az oldalon, ugyanis rengeteg címet jóárasítottak a kékek.

A leárazás jelen állás szerint egészen január 6-ig tart, úgyhogy addig biztosan van időtök élni az ajánlattal. A leakciózott tételek teljes sorát pedig itt böngészhetitek végig.

Ti miket fogtok behúzni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)