Hirdetés

Elindult a Steam Jövő Feszt, több száz demót próbálhatsz ki, többek között a Stormgate-et is

|

Mindent megnyomkodhatsz, és órákon át hallgathatod, ahogy fejlesztők lelkesen mesélnek projektjeikről.

Hirdetés

A Valve egyik legjobb kezdeményezése volt a Steam Jövő Feszt, amit a platform évente háromszor szokott visszahozni. Ilyenkor a kisebb-nagyobb fejlesztőcsapatok elérhetővé tesznek apró darabkákat a még készülő játékaikból, és megengedik a PC-s érdeklődőknek, hogy korlátlanul kísérletezhessenek velük. A számtalan demó mellett az adott címek fejlesztőcsapatai is felbukkannak a Steam streaming részén, hogy meséljenek projektjeikről.

Az egész olyan, mint egy nagy virtuális indie kiállítás. Érdemes végignézni az aloldalon felbukkanó címeket, mert találhattok olyan játékokat, melyek azonnal rabul ejtenek majd benneteket. Az RTS rajongóknak kifejezetten ajánljuk, hogy rálessenek a Jövő feszt kínálatára, mivel ott, a bejelentése óta először, felbukkant a Stormgate publikus demója.

Hirdetés

A Blizzardos veteránokból alakult fejlesztőcsapat a StarCraft szellemi örökösén dolgozik, ami hatalmas Kickstarter támogatást kapott. A srácok el is indították a játék bétatesztjét, amit most publikusan is elérhetővé tettek mindenkinek a Jövő Feszt végéig. Két frakció, jó néhány csatatér és 1v1-es vagy kooperatív meccsek várnak rátok.

Érdemes egyébként több indie címmel is kísérletezni, de sok időtök nem lesz a partizásra. A Jövő feszt hétfőig fut, szóval legkésőbb a hétvégén érdemes felfedező túrára indulni Steamen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)