Hirdetés

Elindult a Steam nyári vására, még a Steam Deck árát is lenyesték

|

Nem marad pénz fagyira, erőből támad a Steam.

Hirdetés

Tegnap este hivatalosan is beindult a Steam nyári vására. A következő két hétben halmokban húzhatjuk be azokat a címeket, melyek eddig a "majd megveszem, ha olcsóbb lesz" listánkon ücsörögtek.

Az Elden Ringtől kezdve a Need for Speed Unbounding minden műfaj minden nagyobb képviselőjét beszerezhetjük kisebb-nagyobb leárazásokkal. A Valve még a Steam Deck árát is levágta, így például a 419 eurós alapmodellt is már 377,10 euróért is beszerezhetjük, ami már figyelemre méltó különbség.

Hirdetés

Mint minden szezonális akcióhoz, a nyári eseményhez is járnak naponta begyűjthető matricák és szezonális kitűzők, melyeket kártyákkal fejleszthetünk is. Akit persze mindez nem érdekel, az már vágtathat is az üzlet főoldalára, ahol kedve szerint válogathat az akciós címek között.

A Steam 2023-as nyári vására tegnap este indult és pontosan július 13-án este 7-ig tart majd. Nem kell rohannotok a megtakarításotok elégetésével, de azért túl sokat ne is tétlenkedjetek a teli kosár mellett, olcsóbb nem lesz már semmi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)