Hirdetés

Elindult a Steam őszi játékfesztiválja, több száz demót próbálgathatunk

|

Ha szeretnétek megnézni, hogy min ügyködnek a kisebb játékfejlesztő stúdiók, akkor most mindenképp érdemes ellátogatnotok a Valve áruházába.

Hirdetés

Tavasszal és nyáron is sor került a Steam Game Festivalra, melyen leginkább független fejlesztésű, valamint AA-s, azaz közepes költségvetésből készülő játékok demóit próbálgathattuk.

Úgy tűnik, hogy a platform tényleg minden évszakban megmutatja a feltörekvő üdvöskék projektjeit, tehát ha nem csak a legnagyobb blockbusterek hoznak lázba titeket, akkor most mindenképp érdemes csemegézni a Steam kínálatából.

Hirdetés

A Game Festival őszi kiadásában most több száz játék demóját próbálhatjátok ki, chatelhettek a fejlesztőkkel, és élő közvetítéseket is követhettek, ahol bemutatják a legérdekesebb címeket.

Lényegében az összes videojáték-műfaj képviselteti magát az eseményen, tehát a kaland, az akció, a stratégia, a platformer és még sok más egyéb zsáner szerelmesei is megtalálhatják a számításaikat a felsorakoztatott alkotások között.

A fesztivál már elindult, tehát nyugodtan belevethetitek magatokat, és egészen október 13-ig pörgethetitek a kipróbálásra felkínált címeket, melyek között olyanok is akadnak, mint a Ghostrunner vagy az Everspace 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)