Hirdetés

Elindult az Epic Games Black Friday vására, akciós árak és ajándék kupon vár mindenkit

|

Amellett, hogy az Epic számtalan játéknak lenyomta az árát, még egy egyszeri, 33 százalékos kedvezményt is kínál mindenkinek.

Hirdetés

Mivel az összes digitális áruház épp játékvásárt tart, az Epic Games Store is levitte az árait a Black Friday alkalmából, így például a Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty vagy a Final Fantasy VII Remake Intergrade csomagokat jelentősen nyomott árakon tudjuk behúzni.

Ha azonban egy olyan játékot szeretnétek megvásárolni, amire az Epic alapvetően nem kínál kedvezményt, azt is megszerezhetitek olcsóbban egy kuponnal.

Hirdetés

Az Epic ugyanis egy többször használható, 33 százalékos kupont kínál most, így ha a kosarunk tartalma meghaladja a 4 390 forintot, akkor jelentős kedvezményt kapunk. Tehát ha épp az Alan Wake 2-re fájna a fogatok, akkor a 17 790 forintos vételár helyett csak 11 919-et kell majd végül kifizetnetek a kupon elhasználása után. Ezzel gyakorlatilag minden játékot olcsóbban húzhattok most be az EGS-en.

A kupon és a Black Friday akciók tegnap este óta élesek, és november 28-án, este 5-ig úgy is maradnak. Egy hetetek lesz arra, hogy megfontoljátok a vásárlásaitokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)