Hirdetés

Elindult az EVE-Online Channel!

|

Új csatornával bővült a tv.gamestar.hu kínálata: mostantól az EVE-Online.hu csapata önti ránk kedvenc MMO-juk legérdekesebb videóit.

Hirdetés

Nagy örömmel jelentjük, hogy újabb nagyszerű GameStar TV csatornát indítottunk be. A legújabb áldozat a legnépszerűbb online sci-fi MMo az EVE Online, ami már jónéhány éve nyújt nagyszerű szórakozást minden olyan közösségi játékra váró embernek, aki belefáradt a sok fantáziátlan fantasy típusú MMO-k áradatába.  Az EVE Online az MMO játékokra jellemző szabadon bejárható térképet új megvilágításba helyezi, hiszen itt nem egy, vagy több kontinenst járhatunk be, hanem egy egész galaxist. Az új GameStar TV Channel segítségével minden, a játékot eddig esetleg csak hírből ismerő érdeklődő képet kaphat arról, mi is vár rá az EVE univerzumában.

evetv1.jpg

 

Az új csatorna az Eve-online.hu oldal elhivatottságát dicséri, az ő elhivatottságuk a garancia arra, hogy a csatorna hamarosan jobbnál jobb videókkal áll majd a nagyközönség elé. A srácok oldalán minden olyan információ megtalálható, ami egy kezdő, vagy profi EVE arc számára nélkülözhetetlen. Cégek keresnek itt alkalmazottakat(ingame),  a sztoriról tudhatunk meg mindent, természetesen magyarul, és még számtalan hasznos cuccos leledzik náluk. Reméljük a tv.gamestar.hu oldal legújabb tagja elnyeri tetszéseteket!

evetv2.jpg

 

EVE Online

Azok számára, akik esetleg totál nem vágják mi is az EVE Online, csináltunk egy villámismertetőt. Az EVE Online egy MMO - meglepő módon - ami egy messzi messzi galaxisban játszódik. Nem, nem a Star Wars univerzumában, annál ez sokkal „reálisabb", sötétebb, összetettebb. Itt - a népszerű fantasy és sci-fi klisékkel ellentétben - nem csak jók és gonoszak vannak, hanem érdekcsoportok, akiknek céljaival azonosulni tudunk, vagy esetleg harcolni azok ellen. A játékban szereplő fajok az emberek leszármazottai alapvetően, viszont a hosszú elszigetelődés, és a kolóniákon tapasztalható körülmények miatt olyan szintű változásokon estek át, hogy már külön fajkánt kell őket kezelni. Az elszigetelődés pedig annak okán következett be, hogy az emberiség az EVE névre hallgató természetes féreglyuk túloldalára indított expedíció sajnálatos módon katasztrofális helyzetbe került. Mivel egy galaxis nem elég, az emberek a természetes féreglyuk két oldalára saját gyártmányú kapukat építettek, és a New Edenre keresztelt új galaxis meghódítása elkezdődött. Történt azonban valami, senki nem tudja miért, és a kapuk hatalmas kataklizmát okozva elpusztultak. A friss, még nem önellátó kolóniák nagy része elpusztult, az a néhány ami megmaradt teljesen leépültek technológiai és tudományos szinten. Az emberiséget azonban nem lehet elpusztítani, és több ezer év után, de ismét a galaxis meghódítására indulnak. Ezúttal azonban, már ott lehetünk köztük mi is.

3_1.jpg

 Aki útra indul ebben a galaxisban készüljön fel rá, hogy rengeteg időt fog itt eltölteni. Ez ugyan nem túlzottan nagy újdonság, hiszen az MMO, mint műfaj alapvetően időrabló. Az EVE azonban egy elképesztően komplex világgal várja a játékosokat, és aki egy kicsit is kedveli a sci-fit, nagyon nehezen szabadul majd el.  A játék legújabb - immár tizedik - ingyenes kiegészítője újabb területekkel gazdagítja, a már most is hatalmas játékteret, újabb lehetőséget biztosítva a cégekbe tömörült játékosok számára a hódításra, vagy a békés kereskedésre. A pompás grafika még a kezdeti, csíra űrhajónkkal kötelezően végrehajtott pénzbegyűjtési akciókat is, mint az aszteroida bányászat is elviselhetővé teszik. Ahogy egyre több pénzünk lesz, úgy nyílnak meg az egyre újabb lehetőségek is, fejlettebb felszerelések formájában. Aki csak békésen kereskedni vágyik, védelmi cuccokba fektessen, míg a kalóz jellemű egyének számára nyilván az egyre vadabb fegyverek lesznek csábítóak. Természetesen a játékban lehet egymás ellen is küzdeni, nem kell megelégednünk az NPC-k irányította cégek által biztosított missziókkal. A pvp-hez nem árt valamelyik klánba belépni, hiszen ekkor nyílik lehetőség igazán nagy hadműveletek elvégzésére. Az EVE közössége alapvetően jóindulatú, a farmolásnak és a bányászatnak is megvannak az íratlan szabályai, amelyeket nem árt betartani. Magyar játékosok vannak sokan, így aki kezdő bizton számíthat majd segítségre. Ez a kis ismertető persze messze nem teljes, de hát egy ilyen komplex MMO-ról oldalak ezreit lehetne teleírni. Kedvcsinálónak azért reméljük megteszi.  Az EVE Online ingyenesen kipróbálható 14 napig, akit érdekel a hivatalos honlapon regisztrálhat,  klánokat keresni és tájékozódni pedig az EVE-Online.hu oldalon érdemes a kezdőknek.

4.jpg

 

2.png

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)