Hirdetés

Elite: Dangerous képek - ezt tudták 1,8 millióból

|

A nyolcvanas évek klasszikusának újraélesztése közösségi kalapozás után csodásan halad a megjelenés felé. Most új képeken csodálhatjuk meg űrhajónkat, persze még nem végleges szépségében.

Hirdetés

Amióta tudjuk, hogy sínen van az Elite: Dangerous projekt (1,8 millió fontot kunyeráltak össze, ami azért nem rossz eredmény), nem sok újat hallunk a Frontier Development munkájáról, mindenki megnyugodott, hogy a nagy klasszikus végre visszatért, ennyi is elég.

Szerencsére a fejlesztők azért néha igyekeznek életjelet adni, hogy ne maradjon a projekt felkövetés nélkül, most például négy screenshotot mutattak be az Elite: Dangerous játékmenetéből, ami még nem a végleges minőség, de már ebben a pillanatban sem mondanám rá egyértelműen, hogy például csúnya.

Ha pedig egy kis hangulatkeltés is kell mellé, akkor íme a játék korábbi előzetese:

Az Elite: Dangerous megjelenés 2014-ben remélhető, nyilván azonnal szólunk nektek, ha hallunk róla valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)