Hirdetés

Elite: Dangerous - a fizető vendégek már ölhetnek

|

Már kipróbálható az Elite legújabb részének egyjátékos alfája, sajnos azonban nem mindenkinek. Csak aki fizetett, az mókázhat.

Hirdetés

Már kezdtünk izgulni, hiszen rég nem hallottunk semmit a Frontier Development felől, karácsony közeledtével azonban ők is nyitnak picit a játékosok felé. A jelek szerint jól haladnak a játékkal, így van is mit mutogatni.

Az Elite: Dangerous a tervek szerint 2014 márciusában jelenik meg, így időszerű volt, hogy a stúdió előálljon egy játszható verzióval. Ezt meg is tették, azonban hogy kellőképp jutalmazzák a rajongókat, csak egy bizonyos réteget hívtak meg a tesztelésre. Egyelőre csak azok próbálhatják ki a játék alfáját, akik legalább 200 fontot dobtak a kalapba mikor a projekt a Kickstarter-en gyűjtötte az adományokat.

Első körben az egyjátékos harc és annak részletei vannak terítéken. A különböző fegyvereken és célzási mechanizmusokon kívül újszerű játéktechnikai megoldásokat is bemutatnak. Mivel az űrben a légkör hiánya miatt a hang alapú tájékozódás nem kifejezetten effektív, célszerű a hőkamerákra támaszkodni. Ha tehát bömböl a hifi, ég a lámpa és megy a légkondi, világítani fogunk mint a karácsonyfa. Ha azonban kikapcsoljuk a nem létfontosságú műszereket és extrákat, például a pajzsot, észrevétlenül osonhatunk közelebb az ellenfélhez.

Ti mit gondoltok a látottakról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)