Hirdetés

Elite: Dangerous - benzinpatkányok a köz szolgálatában

|

Az Elite: Dangerous egy veszélyes játék, ahol ha kifogy az üzemanyag, búcsút inthetsz a hajódnak. Szerencsére vannak vállalkozók, akik erre a problémára szakosodtak.

Hirdetés

A Chippertimes egyik írója kedvenc hajóját hátrahagyva az Elite: Dangerous Xbox One verziójára költözött, ahol újra kellett kezdenie mindent, és egy friss hajóval kellett nekivágnia a mélyűrnek. Az első küldetésén bajba került.

Emberünk megrekedt az űrben, és mint minden valamirevaló pilóta, természetesen pánikból addig nyomta a pedált, amíg a gép meg nem állt. Tanácstalanul bepötyögte a Google keresőjébe, hogy "mit tudok csinálni, ha elfogyott a benzin", és meglepetésére talált is megoldást. Létezik ugyanis a játékban egy közösségi szervezet, a The Fuel Rats, akik szent célja, hogy kisegítsenek minden üzemanyaghiánnyal küszködő játékost.

Ezek a srácok alapvetően a gazdagabb kalandorok közé tartoznak. Ők azok az arcok, akiknek már annyi kreditjük van, hogy néhány gallon üzemanyagot lepasszolni másnak csak aprópénz. Ezzel meg is mentették a kalandos újságírót, aki a pánikmenetelésben olyan messzire sodródott a civilizációtól, hogy a mentésére indult patkánynak egy haverját is be kellett szerveznie a felkutatáshoz. Összesen 2 másodpercre elég benzin maradt a tankban, amikor is sikerült elindítani az átvitelt. A sztoriban a poén, hogy mint kiderült, az újságírót egy másik újságíró mentette meg. Mert mi már csak ilyen jó arcok vagyunk.

Ha hasonló problémába ütköztök, itt írhattok nekik. Emeljük kalapunk a patkányok előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)