Hirdetés

Elizabeth és Booker első találkozása az új BioShock Infinite trailerben

|

A VGA 2012-ről Ken Levine és az Irrational Games sem hiányozhatott, ennek köszönhetően új videót kaptunk!

Hirdetés

A rendezvényen két játékával is képviselte magát az IG: az eredeti BioShock az "Évtized játéka", a BioShock Infinite pedig a "Legjobban várt" kategóriában indult.

Végül egyik sem kapott díjat: az "Évtized játéka" a Half-Life 2, a "Legjobban várt" játék pedig a GTA V lett. Ken Levine és csapata ettől függetlenül bemutatott egy új trailert az Infinite-ből, melyben megleshetjük Elizabeth és Booker első találkozását, valamint egy pörgős harcot a Handyman ellen.

Két dolgot mindenképp érdemes megjegyeznem:
- Talán kiderült, miért hívják Songbird-nek ("énekesmadár") Elizabeth őrzőjét: egy pacsirta-szerű ének kezd el szólni Elizabeth szállásán, amikor érkezik az említett testőr.
- A Handyman képes árammal támadni, ha valaki a Sky-Line-on akarna meglógni előle. Továbbá piszok jól bírja a golyózáport, illetve nem kímél senkit sem, ellenfeleinket is ugyanúgy támadja, mint minket.

Tegnap sajnos bejelentették, hogy a játék megjelenését ismét elcsúsztatták, de most "csak" egy hónappal, így az eredeti 2013. február 26. helyett 2013. március 26-án számíthatunk a BioShock Infinite debütálására. A PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkező játékban ugyan nem lesz többjátékos mód, de én nem aggódnék emiatt, emlékezzetek csak vissza 2007 augusztusára, amikor egy multi nélküli FPS lenyűgözte a játékosokat és kritikusokat egyaránt. Mi is volt a címe, valami Bio...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)