Hirdetés

Eljött az ATI R700 „Spartan” ideje!

|

Az előzetesen kitűzött időpontban, vagyis jövő héten, 12-én indul útjára az ATI/AMD legújabb üdvöskéje a 4870 X2!

Hirdetés

A 2GB GDDR 5-ös memóriával felszerelt dupla magos grafikus kártya a legtöbb tesztben az nVidia GTX 280-asok fölé kerekedett, de az érkező 55nm-es verziókkal is várhatóan képes lesz meg küzdeni. Az ATI ezzel a kártyával szeretné lenyomni a teljesítmény háborúban az nVidiát és egy jó dupla GPU-s kártya volt a legjobb esélyük. Tehát várhatóan a radeon 4870 X2 ismét visszahódítja a koronát az ATI-nak.

news_amdr700atcomputex08-01a.jpg




A 2GB-os memória modulok legnagyobb fegyvere egyébként főként marketing, hiszen valószínű az 1GB memória is untig elég, de a 2GB mégis csak kétszer annyira jól hangzik. A megjelenés híre feltételezi, hogy elkészült az új Catalyst driver is a kártyához. Reméljük legalább olyan jó munkát végzett a fejlesztő csapat, mint pl. a 3870X2 driverével. Ezen a linken láthattok pár képet a kártyáról és némi infót, az emlékek frissítése végett!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)