Hirdetés

Elképesztő látványt és egy hatalmas bejárható világot ígérnek az Avowed fejlesztői

|

A hamarosan megjelenő játékukkal kapcsolatban osztottak meg érdekes részleteket.

Hirdetés

Sikerként könyvelheti el a Microsoft a saját konferenciáját, ugyanis az Xbox Showcase jobbnál jobb bejelentéseket tartogatott magában, és úgy néz ki a rajongók és a sajtó visszajelzései alapján is, hogy egy összeségében korrekt műsort tett le az asztalra a vállalat játékos divíziója.

Számos cím kapott új előzetest, többek között az Obsidian csapatnának gondozásában készülő Avowed is, amiről eddig nem túl sokat halhattunk. Most azon felül, hogy végre mozgásban is láthattuk a játékot, a konferencia után a csapat egyik fejlesztője osztott meg több izgalmas részletet a várhatóan 2024-ben megjelenő akció-kalanddal kapcsolatban.

Hirdetés

Briar Diem többek között reagált azokra a látványt ért kritikákra, amelyeket a konferencián levetített előzetes mentén kaptak a fejlesztők. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az előzetes rossz tömörítése és színszerkesztése mellett a játék még az alpha változatnál sem jár, ami azt jelenti, hogy számos finomítás és javítás vár még a grafikára és a világításra is egyaránt, így a látott verzió közel sem a végleges produktumot tükrözte. Ehhez kapcsolódva hozzátette még, hogy a játék az eddigi leghosszabb alfa periódust fogja majd élvezni, teret adva így a hibák teljeskörű javításának.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Obisdian fejlesztője továbbá a játék világáról és annak méretéről is nyilatkozott. Diem elmondta, hogy eredetileg egy nagyjából a Skyrim térképének méretével megegyező világot terveztek, de végül ennél egy jóval nagyobb bejárható területet alkottak meg.

Diem a beszélgetés végeztével megnyugtatta a rajongókat, és elmondta, hogy bár a konferencián bemutatott előzetesből ez nem derült ki, de a szokásos, már ismert Obsidian-féle karakterek, küldetések, és játékmechanikák várják majd a kalandozni vágyó játékosokat.

Ti várjátok már a meglehetősen ambiciózus Avowed megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)