Hirdetés

Elképesztő számokat produkált a Starfield a megjelenése első napján

|

Phil Spencer maga jelentette a hírt, hogy hányan ugrottak neki a galaxis felfedezésének egyszerre.

Hirdetés

A Starfield kapott hideget-meleget (mi alapvetően kedvező véleménnyel vagyunk róla), de ami a piaci sikert illeti, az garantáltan megvan. A korai hozzáférési időszak alatt már 2 millióan fizettek be a sci-fi RPG-re, ez a szám pedig azóta már ennek többszörösére is növekedhetett.

A teljes bevételi adatokat még jó eséllyel várnunk kell egy darabig, de addig is itt van nekünk az Xbox feje, Phil Spencer, aki nagyon biztató hírrel szolgált. A bejelentése szerint ugyanis a Starfieldet tegnap, azaz a tényleges premier alkalmával több mint 1 millióan pörgették egyszerre.

Hirdetés

Fontos tisztázni, hogy ez nem az eladásokat jelenti, hanem, hogy ennyien voltak bejelentkezve egy adott pillanatban. Ahhoz persze, hogy egyszerre 1 millió pilóta járja a galaxist nyilván több millió példánynak kellett kikerülnie a boltokból, így mi jóval 2 millió fölé tippelnénk az eladási számokat, függetlenül a Game Pass-előfizetőktől.

Rengeteg újságíró, játékkritikus, streamer és videós adott 10/10-nél gyengébb számokat a Starfieldre, de tagadhatatlan, hogy a Bethesda eltalálta az élményt a saját rajongótábora számára. Ők valószínűleg hónapokig fogják élvezni a csillagok ölelését.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)