Hirdetés

Elképesztően cuki funkciót tartogat a Marvel’s Spider-Man 2 fotó módja

|

Nem csak magában a játékban mutatkozik meg az Insomniac kreativitása.

Hirdetés

A mai napon végre mindenki rávetheti magát a PlayStation 5 őszi szezonjának nagy durranására, a régóta várt Marvel's Spider-Man 2-re, s aki olvasta már a tesztünket, az pontosan tudja, hogy a Sony és az Insomniac ezúttal sem nyúltak mellé, sőt: minden idők egyik legjobb Pókember-sztoriját rakták le az asztalra.

Miközben mi Jon Paquette-tel, a játék narratíváért felelős vezetőjével csevegtünk egyet az erősre sikeredett történetről, a fejlesztők jelentkeztek egy informatív poszttal, amely a fotó módban rejlő lehetőségeket igyekszik bemutatni. Ebből derült ki, hogy a hálószövő legújabb kalandja egy cuki fényképes funkciót is tartogat nekünk.

Hirdetés

Ahogy a PlayStation Blogon olvasható poszt írja, a Marvel's Spider-Man 2-be egy olyan üzemmód is került, amelyben apró játékfiguraként pózolhatunk New York különböző helyszínein. Az Action Figure Mode sajnos csak később kerül be a repertoárba, viszont már kaptunk róla egy képet, amit elnézve bizony ez is felemészt majd pár órát az életünkből, ha egyszer megérkezik.

A hivatalos leírás alapján az akciófigura-üzemmódot bárhol aktiválhatjuk majd, tehát nem lesz megkötés, hogy hova helyezzük el az Ant-Man képességeit megirigylő főhősünket. Azt sajnos nem tudni, hogy az Action Figure Mode pontosan mikor élesedik, így érdemes lesz szemmel tartani a később érkező frissítések leírásait, hátha ott van már a listán.

A bejegyzés emellett egy sor tippet is közöl, melyeket betartva új szintre emelhetjük a játékban lőtt képeinket, ezért a fotó mód szerelmeseinek mindenképp érdemes vetniük rá egy pillantást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)